Miturile discutate in video: 

Mit 1: Trebuie sa purificam apa cu aspirina, Sprite, vodka/gin sau clor
Mit 2: Apa calda sau chiar cea fierbinte este ideala pentru dilatarea porilor si hidratarea de urgenta.
Mit 3 : Nu conteaza cate frunze lasi pe tulpina unei flori, atata timp cat nu exista frunze sub apa.
Mit 4: O florarie are nevoie doar de un aer conditionat pentru pastrarea florilor.
Mit 5: Cu noii crescatori si noile productii pregatite pentru comert, sezonalitatea florilor nu conteaza.

https://www.cursuriflorist.ro/

https://www.floridelux.ro/

Te invitam sa vezi cum se desfasoara cele mai bune cursuri design floral din Romania. Cursurile se desfasoara intr-un atelier floral real, unde poti vedea la prima mana cum lucreaza floristii cu experienta, poti observa si lucra cu materiale profesioniste, poti invata de la cei mai buni floristi tehnici design floral si secrete din spatele scenei. Doar alaturi de FlorideLux poti deveni unul dintre cei mai buni floristi din Romania! Inscrie-te astazi si nu rata aceasta oportunitate extraordinara!

Featured

Invata denumirile florilor, preturile si sezonalitatea, cum sa ingrijesti florile si sa minimizezi costurile, cum sa folosesti tehnicile florale in avantajul tau, cum sa faci buchete si aranjamente, cum sa iti creezi un brand, cum sa ai o afacere cu flori profitabila, cum sa iti construiesti o echipa de succes, cum sa faci preturile in florarie, cum sa iti loializezi clientela, cum sa faci poze si marketing pentru afaceri florarii. Cursurile se desfasoara in cadrul unui atelier de design floral REAL! La finalul fiecarui curs primesti suport curs Preturi cursuri florar decorator si calendar desfasurare:

https://www.cursuriflorist.ro/events/

https://www.cursuriflorist.ro/cursuri/curs-florist-junior/

Featured

Specialistii FlorideLux impartasesc cu tine, chiar din atelierele noastre, cele mai bine pastrate secrete ale acestei arte, alaturi de controlul perisabilitatii, tehnici de vanzare, marketing si pozitionare, tehnici de design floral si multe alte informatii foarte valoroase! Inscrie-te azi! 

https://www.cursuriflorist.ro/

Showing all 4 results